David Lee Roth - Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody

Cover David Lee Roth - Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody
7" Single
Warner Bros. 929 040-7 (de)
7" Single
Warner Bros. W 9040 (uk)
Cover David Lee Roth - Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody
7" Single
Warner Bros. 7-29040 (us,au)
7" Single
Warner Bros. 92 90407 (ca)

Charts

In de landen:
nz  Piek: 6 / Weken: 13

Tracks

1985
7" Single Warner Bros. 929 040-7 (Warner) [de]
01/03/1985
7" Single Warner Bros. 7-29040 (Warner) [us,au]
01/03/1985
7" Single Warner Bros. 92 90407 (Warner) [ca]
1985
7" Single Warner Bros. W 9040 (Warner) [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody
  4:17
2.Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody (Remix)
  4:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39Crazy From The Heat [EP]Warner Bros.
25222-1
Single
12" Maxi
28/01/1985
4:17California GirlsWarner Bros.
GWB 0514
Single
7" Single
1985
4:17California GirlsWarner
W7650 T
Single
12" Maxi
1985
4:17Just A Gigolo / I Ain't Got NobodyWarner Bros.
929 040-7
Single
7" Single
1985
Remix4:53Just A Gigolo / I Ain't Got NobodyWarner Bros.
929 040-7
Single
7" Single
1985
»» alles tonen

David Lee Roth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
California Girls16/02/1985443
Just Like Paradise06/02/1988775
A Lil' Ain't Enough09/02/1991585
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eat 'Em And Smile16/08/1986573
Skyscraper13/02/1988397
A Little Ain't Enough02/02/1991308
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 58)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima coverplaat door "David Lee Roth" uit 1995 !!! Werd echter nooit gewaardeerd !!! Exact 4 sterren ☺!!!

alleyt1989
*
terrible song!

Ostorm
***
Not a bad song, but it can get irritating very easily.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?