David Lee Roth - Goin' Crazy!

Cover David Lee Roth - Goin' Crazy!
7" Single
Warner Bros. 7-28584 (us)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:David Lee Roth
Steve Vai
Producer:Ted Templeman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1986
7" Single Warner Bros. 7-28584 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goin' Crazy!
3:21
2.Loco del calor!
3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Eat 'Em And SmileWarner Bros.
7599-25470-1
Album
LP
07/07/1986
3:21Goin' Crazy!Warner Bros.
7-28584
Single
7" Single
1986
3:11The BestRhino
8122-72941-2
Album
CD
28/10/1997

David Lee Roth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
California Girls16/02/1985443
Just Like Paradise06/02/1988775
A Lil' Ain't Enough09/02/1991585
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eat 'Em And Smile16/08/1986573
Skyscraper13/02/1988397
A Little Ain't Enough02/02/1991308
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?