David Lee Roth - California Girls

Cover David Lee Roth - California Girls
7" Single
Warner 929 120-7 (eu)
7" Single
Warner W 9102 (uk)
Cover David Lee Roth - California Girls
7" Single
Warner 7-29102 (us)
Cover David Lee Roth - California Girls
7" Single
Warner 92 91027 (ca)
Cover David Lee Roth - California Girls
7" Single
Warner Bros. GWB 0514
Cover David Lee Roth - California Girls
12" Maxi Limited Edition
Warner 920 310-0 (de)
Cover David Lee Roth - California Girls
12" Maxi
Warner W7650 T (uk)
Cover David Lee Roth - California Girls
7" Single
Warner Bros. P-1925 (jp)

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Brian Wilson
Mike Love
Producer:Ted Templeman
Coverversie van:The Beach Boys - California Girls
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/02/1985 (Positie 49)
Laatste week notering:02/03/1985 (Positie 47)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:16936 (163 Punten)
Single Tip:09/02/1985 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 44 / Weken: 3
nz  Piek: 7 / Weken: 13

Tracks

1985
7" Single Warner 929 120-7 [eu]
01/1985
7" Single Warner 7-29102 [us]
1985
7" Single Warner 92 91027 [ca]
1985
7" Single Warner Bros. P-1925 [jp]
1985
7" Single Warner W 9102 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.California Girls
  2:50
2.California Girls (Remix Version)
  3:10
   
1985
7" Single Warner Bros. GWB 0514
1985
7" Single Warner W 7650 [uk]
1985
7" Single Warner GS 45212 [ca]
Toon detailsAlles beluisteren
1.California Girls
  2:50
2.Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody
  4:17
   
1985
Limited Edition - 12" Maxi Warner 920 310-0 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.California Girls
  2:50
2.California Girls (Remix Version)
3:10
   
1985
12" Maxi Warner W7650 T [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.California Girls
  2:50
2.Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody
  4:17
3.Yankee Rose [Spanish Version]
3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Crazy From The Heat [EP]Warner Bros.
25222-1
Single
12" Maxi
28/01/1985
2:50California Girls [Limited Edition]Warner
920 310-0
Single
12" Maxi
1985
2:50California GirlsWarner
W7650 T
Single
12" Maxi
1985
2:50California GirlsWarner
929 120-7
Single
7" Single
1985
2:50California GirlsWarner Bros.
GWB 0514
Single
7" Single
1985
»» alles tonen

David Lee Roth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
California Girls16/02/1985443
Just Like Paradise06/02/1988775
A Lil' Ain't Enough09/02/1991585
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eat 'Em And Smile16/08/1986573
Skyscraper13/02/1988397
A Little Ain't Enough02/02/1991308
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.79 (Reviews: 48)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

naamloos
*
Geef mij de versie van The Beach Boys maar.

Topbart
**
matige cover door de ex-zanger van Van Halen

alleyt1989
**
poor remake

BeansterBarnes
****
Peaked at #8 In Australia, 1985.

musikmannen
**
Crappy cover

matty d
****
4 stars

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een toch duidelijk wat mindere cover van: "The Beach Boys" (1965), uit januari 1985 (Holland) door de nu inmiddels 60 jarige Amerikaanse zanger en ex-leadzanger van "Van Halen": "David Lee Roth" !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 19) ☺!!!

Jeroen68
*****
Leuke surf-plaat, om vrolijk van te worden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?