Dave & Dries Roelvink - Samen door het leven

Cover Dave & Dries Roelvink - Samen door het leven
Cover

Nummer

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Oranje Top 30:28/02/2015 / Piek: 8 / Weken: 13
Single Tip:28/03/2015 / Piek: 14 / Weken: 3

Dries Roelvink   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent m'n alles18/04/1992449
Maria Magdalena26/06/1993394
Door jou ga ik leven21/05/1994314
De hele wereld mag het weten27/05/1995453
Het 538 Evers staat op vriend van de show lied17/02/2007722
Ik kom eraan (Route du soleil)14/07/2007411
Doktersroman27/10/200798
Ik wil jou19/04/2008149
Onze jongens07/06/2008314
Maria Magdalena 200829/11/20081311
Geen crisis waar Dries is15/08/20092210
Alleen door jou14/08/201018
Laat mij niet los12/03/2011178
Hé wat doe jij09/07/201189
Ik leef vandaag...03/12/2011426
Oehhh!!! roept heel oranje26/05/2012354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Door jou ga ik leven21/05/1994745
Bij schemerlicht06/05/1995794
 

Dave Roelvink   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tequila (Dave Roelvink x FMG)14/04/2018742
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?