Danny Vera - Tomorrow Will Be Mine

Cover Danny Vera - Tomorrow Will Be Mine
Cover

Nummer

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/07/2011 (Positie 20)
Laatste week notering:20/08/2011 (Positie 87)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:17512 (161 Punten)
Download:30/07/2011 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 4

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019886
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019589
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202013
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.43Danny Vera - Tomorrow Will Be Mine (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Niet alleen Dries Roelvink spint garen bij het succes van het RTL-programma Tour du Jour. Danny Vera mocht het openingsnummer verzorgen en scoort prompt een hitsingle. Al vind ik Roelvinks Tour de France leuker.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Deze openingstune van "RTL 7: Tour du Jour" door "Danny Vera & The Ordinary Men" heeft me eigenlijk nooit echt aangetrokken !!! Integendeel !!! Blijf dan ook helaas op 2 sterren op een berg in de Tour steken ☺!!!

RV
*
Dacht ik dat de Toer de Fiets was afgelopen, wordt deze vervelende plaat uitgebracht...

eppo2011
**
>>????<<<

Supersok
***
nou zo slecht is het nu ook weer niet. Maar ook niet echt iets bijzonders. Ik blijf halverwege de berg steken!

naamloos
***
Geen supersingle van Danny maar zeker niet slecht.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?