Danny Vera - The Weight

Cover Danny Vera - The Weight
Digital
Excelsior / V2 8714374066730

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Danny Vera
Producer:Frans Hagenaars
Danny Vera
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:17/10/2020 / Piek: 16 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

02/10/2020
Digital Excelsior / V2 8714374066730 / EAN 8714374066730
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Weight
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33The WeightExcelsior / V2
8714374066730
Single
Digital
02/10/2020

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019584
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Danny Vera - The Weight (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Ook dit is toch geen te verkeerd klinkend nummertje van deze Nederlander. Ik heb er toch zeker geen problemen mee.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?