Danny Vera - The New Now

Cover Danny Vera - The New Now
CD
Excelsior 8714374966184 (nl)
Digital
Excelsior 8714374966177 (nl)
Cover Danny Vera - The New Now
LP Limited Edition
Excelsior 8714374843669 (nl)
LP White Coloured Vinyl
Excelsior 8714374966177 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/11/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 50)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2497 (1223 Punten)
Vinyl 33:21/11/2020 / Piek: 1 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 15
be  Piek: 61 / Weken: 2 (V)

Tracks

13/11/2020
CD Excelsior 8714374966184 [nl] / EAN 8714374966184
13/11/2020
Digital Excelsior 8714374966177 [nl] / EAN 8714374966177
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/11/2020
Limited Edition - LP Excelsior 8714374843669 [nl] / EAN 8714374843669
Toon detailsAlles beluisteren
Dit is de gelimiteerde gesigneerde oplage van Danny Vera's The New Now.
   
20/11/2020
White Coloured Vinyl - LP Excelsior 8714374966177 [nl] / EAN 8714374966177
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019598
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/20194101
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191414
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/2020115
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Danny Vera - The New Now (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Wauw.
Erg goed album van Danny Vera.
Aan dit nieuwe nu kan ik wel wennen.
Laatst gewijzigd: 31/12/2020 03:59
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?