Danny Vera - The New Now

Cover Danny Vera - The New Now
CD
Excelsior EXCEL96618 (nl)
Digital
Excelsior 8714374966177 (nl)
Cover Danny Vera - The New Now
LP Limited Edition
Excelsior 8714374843669 (nl)
LP White Coloured Vinyl
Excelsior 8714374966177 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/11/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:26/06/2021 (Positie 86)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1446 (1810 Punten)
Vinyl 33:21/11/2020 / Piek: 1 / Weken: 23
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 28
be  Piek: 61 / Weken: 2 (V)

Tracks

13/11/2020
CD Excelsior EXCEL96618 [nl] / EAN 8714374966184
13/11/2020
Digital Excelsior 8714374966177 [nl] / EAN 8714374966177
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On To Let Go
  4:32
2.The Weight
  3:33
3.Another Goodbye
  3:26
4.Life Between Shadows
  3:11
5.Black Eyes
  3:23
6.Gold Rush
  4:15
7.That Midnight Thang
  3:03
8.Red Moon
  4:12
9.Spark A Fire
  3:21
10.The New Now
  4:12
11.Tuesday
  3:47
12.Outta Love
  4:27
13.Weak & Weary
  3:03
   
13/11/2020
Limited Edition - LP Excelsior 8714374843669 [nl] / EAN 8714374843669
Toon detailsAlles beluisteren
Dit is de gelimiteerde gesigneerde oplage van Danny Vera's The New Now.
   
20/11/2020
White Coloured Vinyl - LP Excelsior 8714374966177 [nl] / EAN 8714374966177
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   
23/04/2021
CD RCA 19439875902 (Sony) / EAN 0194398759029
Toon detailsAlles beluisteren
   

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/20195131
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/20194134
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191414
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/2020128
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5Danny Vera - The New Now (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Wauw.
Erg goed album van Danny Vera.
Aan dit nieuwe nu kan ik wel wennen.
Laatst gewijzigd: 31/12/2020 03:59

Patrick3
******
Prachtig album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?