Danny Vera - The New Black And White Pt. II

Cover Danny Vera - The New Black And White Pt. II
CD
Excelsior EXCEL96438 (nl)
LP
Excelsior EXCEL96437 (nl)
Digital
Excelsior 195081276953 (nl)

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2015 (Positie 14)
Laatste week notering:07/11/2015 (Positie 81)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:8967 (229 Punten)
Combialbum:19/09/2015 / Piek: 21 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 5

Tracks

10/09/2015
CD Excelsior EXCEL96438 [nl] / EAN 8714374964388
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/09/2015
LP Excelsior EXCEL96437 [nl] / EAN 8714374964371
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/09/2015
Digital Excelsior 195081276953 [nl] / EAN 0195081276953
Toon detailsAlles beluisteren
   

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019886
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019589
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202013
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?