Danny Vera - Roller Coaster

Cover Danny Vera - Roller Coaster
Digital
Excelsior / V2 8714374065443
Cover Danny Vera - Roller Coaster
7" Single
Excelsior EXCEL96572 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Danny Vera
John Verhoeven
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/04/2019 (Positie 89)
Laatste week notering:31/10/2020 (Positie 44)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:81
Positie aller tijden:28 (4317 Punten)
Airplay:06/04/2019 / Piek: 6 / Weken: 57
Single Tip:13/04/2019 / Piek: 5 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 81
be  Piek: 22 / Weken: 10 (V)

Tracks

15/03/2019
Digital Excelsior / V2 8714374065443 / EAN 8714374065443
Toon detailsAlles beluisteren
1.Roller Coaster
  4:29
   
14/06/2019
7" Single Excelsior EXCEL96572 [nl] / EAN 8714374965729
Toon detailsAlles beluisteren
1.Roller Coaster
  4:29
2.Honey South
3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:29Roller CoasterExcelsior / V2
8714374065443
Single
Digital
15/03/2019
4:26Hitzone 89Sony
19075954212
Compilatie
CD
03/05/2019
4:29Roller CoasterExcelsior
EXCEL96572
Single
7" Single
14/06/2019
4:28Q Music Top 1000 (2019)Sony
19075980872
Compilatie
CD
22/11/2019
4:28Knuffelrock 2020Sony
19075988972
Compilatie
CD
07/02/2020
»» alles tonen

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019584
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.44Danny Vera - Roller Coaster (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
******
Werkelijk wonderschoon liedje van deze Zeeuwse singer/songwriter.


Be Nice
******
Prachtige plaat! Nr. 1-positie zou niet misstaan hebben.

hugo1960
****
Best wel een mooi nummer, maar ik ben nooit zo onder de indruk geweest van zijn zangkwaliteiten.

Dit nummer is toch wel op zijn lijf geschreven. Een ster erbij!
Laatst gewijzigd: 12/12/2019 07:06

gherkin
*****
Een schoon liedje van deze Nederlander. Zeker een voldoende waard dus en ik zou het niet erg vinden als hij er bij ons een succes(je) mee zou kennen.

Wolfke
******
Prachtig nummer ! ******

Patrick3
******
Topschijf

Marcel69
******
Fabelachtig mooi.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?