Danny Vera - Pressure Makes Diamonds 1 & 2

Cover Danny Vera - Pressure Makes Diamonds 1 & 2
Digital
Excelsior 8714374965590 (nl)
LP
Excelsior 8714374965606 (nl)
CD
Excelsior 8714374326698 (nl)

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/02/2019 (Positie 89)
Laatste week notering:23/01/2021 (Positie 13)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:96
Positie aller tijden:73 (7422 Punten)
Vinyl 33:23/02/2019 / Piek: 1 / Weken: 82
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 96
be  Piek: 33 / Weken: 16 (V)

Tracks

15/02/2019
Digital Excelsior 8714374965590 [nl] / EAN 8714374965590
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/02/2019
LP Excelsior 8714374965606 [nl] / EAN 8714374965606
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/02/2019
CD Excelsior 8714374326698 [nl] / EAN 8714374326698
Toon detailsAlles beluisteren
   

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019593
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019496
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191414
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/2020110
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?