Danny Vera - Pressure Makes Diamonds

Cover Danny Vera - Pressure Makes Diamonds
Digital
Excelsior / V2 EXCEL06650

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Danny Vera
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:27/06/2020 / Piek: 26 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

19/06/2020
Digital Excelsior / V2 EXCEL06650 / EAN 8714374066525
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pressure Makes Diamonds (2020 Version)
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2020 Version3:30Pressure Makes DiamondsExcelsior / V2
EXCEL06650
Single
Digital
19/06/2020
2020 Version3:31Hold On To Let GoExcelsior
EXCEL96605
Single
7" Single
26/06/2020

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019885
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019588
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202012
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Danny Vera - Pressure Makes Diamonds (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Ik weet niet direct of dit even succesvol kan worden als z'n Roller Coaster maar op zich is het toch geen verkeerde muziek van deze Danny Vera.

Wolfke
*****
Zeer mooi nummer.

Patrick3
******
Pracht van een nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?