Danny Vera - Pink Flamingo [DVD]

Cover Danny Vera - Pink Flamingo [DVD]
DVD
Coast To Coast 8714691017132 (nl)

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/01/2010 (Positie 27)
Laatste week notering:30/01/2010 (Positie 27)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:1519 (4 Punten)
DVD Music:30/01/2010 / Piek: 27 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 1

Tracks

17/09/2009
DVD Coast To Coast 8714691017132 [nl] / EAN 8714691017132
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ CD
   

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019886
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019589
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202013
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?