Danny Vera - Orange Glow

Cover Danny Vera - Orange Glow
CD-Single
Coast To Coast PR-201001 (nl)
Cover Danny Vera - Orange Glow
Cover

Nummer

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/07/2010 (Positie 100)
Laatste week notering:16/06/2012 (Positie 93)
Piekpositie:77 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:23267 (33 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 77 / Weken: 3

Tracks

02/07/2010
CD-Single Coast To Coast PR-201001 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Orange Glow
3:52
2.Orange Glow (Special)
3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52Orange GlowCoast To Coast
PR-201001
Single
CD-Single
02/07/2010
Special3:52Orange GlowCoast To Coast
PR-201001
Single
CD-Single
02/07/2010

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019886
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019589
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202013
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17Danny Vera - Orange Glow (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Zijn stem lijkt een beetje op "Roy Orbison" !!! Mooie plaat uit de zomer van 2010 ☺!!!

RV
****
Mooi nummer. Het klinkt alleen een beetje ouderwets, dus veel geef ik er niet voor: vier sterren. Maar ze staan er wel!

Hitfreak
****
prima nummer

Klaas Tuip
**
nee, echt niet.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?