Danny Vera - Hold On To Let Go

Cover Danny Vera - Hold On To Let Go
Digital
Excelsior / V2 EXCEL06633
Cover Danny Vera - Hold On To Let Go
7" Single
Excelsior EXCEL96605 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Danny Vera
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:18/04/2020 / Piek: 19 / Weken: 1

Tracks

27/03/2020
Digital Excelsior / V2 EXCEL06633 / EAN 8714374066334
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On To Let Go [The New Black & White - Home Recordings]
  3:12
   
26/06/2020
7" Single Excelsior EXCEL96605 [nl] / EAN 8714374966054
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On To Let Go
  3:12
2.Pressure Makes Diamonds (2020 Version)
3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Hold On To Let GoExcelsior / V2
EXCEL06633
Single
Digital
27/03/2020
3:12Hold On To Let GoExcelsior
EXCEL96605
Single
7" Single
26/06/2020

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019884
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019587
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202011
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Danny Vera - Hold On To Let Go (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Nieuw werk van de man die eerder scoorde met z'n Roller Coaster. Ook hiermee zou hij op zich wel succes mogen hebben, want het klinkt zeker wel goed.

Patrick3
******
Prachtig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?