Danny Vera - Headin' For The City

Cover Danny Vera - Headin' For The City
CD-Single
Coast To Coast CTC-4990046 (nl)

Charts

Binnenkomst:21/11/2009 (Positie 72)
Laatste week notering:06/02/2010 (Positie 85)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:15206 (236 Punten)
Download:28/11/2009 / Piek: 43 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 46 / Weken: 7

Tracks

17/09/2009
CD-Single Coast To Coast CTC-4990046 [nl] / EAN 8714691017644
Toon detailsAlles beluisteren
1.Headin' For The City
  3:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Headin' For The CityCoast To Coast
CTC-4990046
Single
CD-Single
17/09/2009
3:07Single Top 100 - Volume 426 deel 1 [Promo]Buma
COLON 426 DEEL 1
Compilatie
CD
27/11/2009

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019886
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019589
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202013
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67Danny Vera - Headin' For The City (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

chartmeester
****
goede jaren 60 pop in een modern jasje. Ook het leven van een kabouter kan mooi zijn......

Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuke plaat hoor !!! Met dank aan "Royal Club" ☺!!!

remcovanrooij
******
Wat een geweldige plaat.

RV
*
Jongens, hier kunnen we niks mee!

naamloos
***
Leuke single van deze Zeeuwse Danny en zijn band.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?