Danny Vera - For The Light In Your Eyes

Cover Danny Vera - For The Light In Your Eyes
Digital
Universal 00602547738752 (nl)

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vinyl 33:15/02/2020 / Piek: 1 / Weken: 1

Tracks

2003
Digital Universal 00602547738752 (UMG) [nl] / EAN 0602547738752
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/02/2020
CD Music On CD MOCCD13950 / EAN 0602508732157
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/02/2020
LP Music On Vinyl MOVLP2631 / EAN 0602508557057
Toon detailsAlles beluisteren
   

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019844
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019747
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/2019146
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?