Danny Vera - Easier That Way

Cover Danny Vera - Easier That Way
Digital
Excelsior / V2 -

Nummer

Jaar:2016
Producer:Frans Hagenaars
Danny Vera
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

21/10/2016
Digital Excelsior / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Easier That Way
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Easier That WayExcelsior / V2
-
Single
Digital
21/10/2016

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019885
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019588
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202012
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?