Danny Vera - Distant Rumble

Cover Danny Vera - Distant Rumble
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/11/2013 (Positie 61)
Laatste week notering:23/11/2013 (Positie 99)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12747 (73 Punten)
Combialbum:09/11/2013 / Piek: 75 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 61 / Weken: 3

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019886
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019589
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202013
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?