DaniŽl Busser & Snelle - Adrenaline

Cover Daniël Busser & Snelle - Adrenaline
Digital
Top Notch 00602577693274

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Marlon van der Hout
DaniŽl Busser
Lars Bos
Producer:Chievva
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

12/04/2019
Digital Top Notch 00602577693274 (UMG) / EAN 0602577693274
Toon detailsAlles beluisteren
1.Adrenaline
  3:07
2.Adrenaline (Instrumental)
3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07AdrenalineTop Notch
00602577693274
Single
Digital
12/04/2019
Instrumental3:07AdrenalineTop Notch
00602577693274
Single
Digital
12/04/2019
3:04MNM Big Hits 2019 Vol. 3Universal
538 801-7
Compilatie
CD
28/06/2019

DaniŽl Busser   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Morť feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
ReŁnie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020643
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201035
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021116
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021114
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?