DJ Khaled feat. Scarface, Nas & DJ Premier - Hip Hop

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23Kiss The RingCash Money
B0017314-02
Album
CD
17/08/2012

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
Nasir23/06/2018131
 

Scarface   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

DJ Khaled   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm The One (DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne)06/05/2017423
Wild Thoughts (DJ Khaled feat. Rihanna & Bryson Tiller)24/06/2017521
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Major Key06/08/2016385
Grateful01/07/201789
 

DJ Premier   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?