DJ Fresh feat. Ellie Goulding - Flashlight

Cover DJ Fresh feat. Ellie Goulding - Flashlight
Digital
La Musique Fait La Force / N.E.W.S. - (be)

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:The Invisible Men
Ellie Goulding
Dan Stein
Producer:DJ Fresh
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

06/10/2014
Digital La Musique Fait La Force / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flashlight (Radio Edit)
  3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Halcyon DaysPolydor
3750660
Album
CD
23/08/2013
3:35Halcyon Days [Deluxe Edition]Polydor
3750663
Album
CD
23/08/2013
Radio Edit3:35FlashlightLa Musique Fait La Force / N.E.W.S.
-
Single
Digital
06/10/2014
Cahill Remix6:46Even More Club Hits 2014 - The Hit-Mix Part 3TBA
8079-2
Compilatie
CD
31/10/2014
3:29De Maxx - Long Player 32 [UK Edition]La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF272CD / NE9.A272.023
Compilatie
CD
28/11/2014
»» alles tonen

DJ Fresh   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Right Now (DJ Fresh feat. Rita Ora)25/02/20122218
Gravity (DJ Fresh feat. Ella Eyre)14/03/2015864
 

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44DJ Fresh feat. Ellie Goulding - Flashlight (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
"Flashlight" gefällt mir gut, aber im vergleich zu "Burn" "You My Everything" "Hearts on Chains" "Stay Awake" etc...fällt das schon ein wenig ab, liegt vielleicht an den Beats von DJ Fresh...bei ihm geht es sowiso Bergab seit "Hot Right Now"...

alleyt1989
****
Typical DJ Fresh production sound, but it's actually a standout here. Good effort.

BeansterBarnes
***
Average at best.

gherkin
****
Weer een nummer van DJ Fresh dat echt gewoon tof is. Met dank aan Goulding.

Wolfke
******
één van de beste nummers van dj fresh, dankzij ellie goulding!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Lekker vlot plaatje uit augustus 2013 van "DJ Fresh" en zangwerk van: "Ellie Goulding", die eigenlijk nu pas in de aandacht van het danspubliek komt ☺!!!

DeejayDave
***
Middelmatige track die ook Ellie Goulding niet kan redden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?