D-Double feat. Kevin, Snelle & Broertje - Waar zou ik zijn

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

D-Double   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Ma3lish (Sevn Alias X Frenna X D-Double)31/10/2015873
Accepteren (Lijpe feat. D-Double)05/12/2015671
Kibra (D-Double feat. Broederliefde & SBMG)24/09/2016218
Strijders (Lijpe feat. D-Double & SBMG)05/11/2016921
On The Low (Josylvio, Adje, Kevin & D-Double)12/11/2016711
Hustlers (Hef feat. Sevn Alias, D-Double & SBMG)31/12/2016891
Geen tijd (Lijpe & D-Double)18/03/2017871
Karate (JoeyAK feat. Sevn Alias, Vic9 & D Double)20/01/2018881
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
A2 (Lijpe feat. D-Double)03/03/2018732
Barzalona (D-Double feat. Kevin & Lijpe)07/04/2018661
Herres (SBMG feat. D-Double, MocroManiac & Josylvio)30/06/2018391
I Like That (D-Double feat. Valsbezig)26/01/2019473
Misschien (Hef feat. D-Double)02/02/2019621
Anoniem (Chivv feat. Sevn Alias & D-Double)17/08/2019248
Intro 207/11/2020911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nood breekt wet07/04/201887
Cash Fetisj04/05/2019176
Bankjes06/03/2021442
 

Broertje   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Vrij30/09/2017881
Alles in (Broederliefde feat. Broertje)02/12/2017153
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
IJskoud20/07/2019164
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020649
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201041
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021122
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021120
 

Kevin [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beweging (Sevn Alias feat. Kevin)23/01/2016941
Langs je rij (SBMG feat. Kevin)19/03/2016931
Dribbel (Sevn Alias feat. Kevin & Young'mills)18/06/2016922
Wazig (Kevin feat. Crooks)23/07/2016981
Turnen (De Fissa Anthem) (Sevn Alias feat. Jairzinho & Kevin)05/11/20162512
On The Low (Josylvio, Adje, Kevin & D-Double)12/11/2016711
Waarom (Kevin feat. Sevn Alias)17/12/20161610
Ren voor ons (Kevin feat. Lijpe)17/12/2016322
In de Streets (Kevin feat. Lijpe, Sevn Alias, Kippie & Vic9)17/12/2016362
Ver voor die Money (Kevin feat. Momi)17/12/2016382
Trage flow17/12/2016471
Intro (Kleine versnelling)17/12/2016531
Future Bright (Kevin feat. Opium Lotus)17/12/2016651
Stack die Money (Kevin feat. Momi)17/12/2016721
Moodswings (Kevin feat. Shanee)17/12/2016781
Doorgaan (Jairzinho feat. Kevin, Josylvio, BKO & Vic9)08/04/2017777
Lange weg (Jonna Fraser feat. Kevin)22/04/2017791
Abu Dhabi (Josylvio, Kevin, Vic9 & Sevn Alias)06/05/2017304
Double Up (Josylvio, Hef & Kevin)06/05/2017532
Money Like We (Sevn Alias, Kevin, Josylvio & Kempi)17/06/2017237
Mami Iz A Ridah (Kempi, Josylvio, Sevn Alias & Kevin)17/06/2017652
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)19/08/2017682
Spullen op mij (Johnny Sellah feat. Kevin)26/08/2017961
Flu & tip (Sevn Alias & Kevin)14/10/2017422
Wejo (Bangbros, Hef & Murda feat. Kevin)14/10/2017762
Als ik naar huis ga (Hef feat. Kevin & Sevn Alias)23/12/2017422
Niet alleen (Kevin & Emms)17/02/2018196
Gold Chain (Josylvio feat. Yade Lauren & Kevin)03/03/2018273
Tijdloos10/03/2018256
Beetje moe (Kevin, Lil Kleine & Chivv)31/03/2018121
Sunshine (Kevin feat. Sigourney K)07/04/2018278
Altijd Real07/04/2018332
Dakje open07/04/2018363
Je Body (Kevin feat. Boef)07/04/2018412
Money (Kevin feat. Josylvio)07/04/2018541
Gelijk gelijk (Kevin feat. Sevn Alias)07/04/2018551
Migraine (Kevin feat. 3robi)07/04/2018621
Barzalona (D-Double feat. Kevin & Lijpe)07/04/2018661
Blijf True07/04/2018731
Meid uit de hood (Kevin feat. Jonna Fraser)07/04/2018831
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Niet huilen (Hef feat. Kevin & Jayboogz)01/09/2018791
Brother (Sevn Alias feat. Kevin)08/09/2018971
Señorita (Young Ellens, Josylvio & Kevin feat. BKO)17/11/2018178
Wavey (Momi feat. Kevin)24/11/2018831
De wereld is van jou (Hef feat. Kevin)02/02/2019155
Insta (Bizzey feat. Kevin)09/03/2019253
Lelijk23/03/2019531
Paraplu (Kevin feat. Murda)06/04/2019653
Zielige gozer (Kevin feat. Bizzey)04/05/2019206
In de coupe (Kevin feat. Chivv)11/05/2019356
24 uur11/05/2019414
Vrij11/05/2019611
Bij mij (Kevin feat. Idaly)11/05/2019631
Drama (Kevin feat. Sevn Alias)11/05/2019711
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Kilometers (Kevin feat. Lijpe)10/08/20192412
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Scherp (Ashafar feat. Kevin)21/09/2019166
Get Mine (Josylvio feat. Kevin)12/10/2019432
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
24/7 (Sevn Alias feat. Kevin & Hef)07/12/2019671
Back 2 Back (Sevn Alias feat. Kevin)07/12/2019791
Hyena's (Idaly feat. Kevin & Hef)11/01/2020225
Villa (Spanker feat. Kevin & Jonna Fraser)09/05/2020761
Gordelweg30/05/2020115
Langzaam (Kevin & Lijpe)18/07/202097
Als ik je niet zie (Kevin feat. Yade Lauren)15/08/2020247
Profiteren (Henkie T feat. Kevin)29/08/2020381
Ietsjes later05/09/202059
Ik kom je halen (Kevin feat. Idaly & Josylvio)12/09/2020625
Family (Idaly feat. Kevin)17/10/2020972
Allemaal zo zijn ($hirak feat. Kevin & Lijpe)31/10/2020382
Beautiful Life28/11/2020362
Hosselaar (Josylvio feat. Sevn Alias & Kevin)19/12/2020313
Bagage (Hef feat. Idaly & Kevin)26/12/2020325
Bakstenen (Lijpe feat. Kevin)13/03/2021116
Geen hype (JoeyAK feat. Lil Kleine & Kevin)20/03/2021710
Fisherman10/04/20211711
Eigenaar (Spanker, Frenna, Murda feat. Kevin, Idaly & Hef)24/04/2021403
Blijf geloven26/06/2021233
Praat met mij (Kevin feat. Idaly & Yade Lauren)17/07/2021103
Adem je in (S10 X Frenna X Kevin)31/07/202131
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kleine versnelling17/12/2016327
All Eyez On Us (All Eyez On Us)17/06/2017220
Lente07/04/2018196
Vrij11/05/2019166
Animal Stories12/09/2020147
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?