Corrie van Gorp - Jodelahiti, jodelahita

Cover Corrie van Gorp - Jodelahiti, jodelahita
7" Single
Polder POLN 18 703 (nl)
Cover Corrie van Gorp - Jodelahiti, jodelahita
Cover

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:André van Duin
Producer:Ladybird
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/02/1978 (Positie 17)
Laatste week notering:18/02/1978 (Positie 24)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:14398 (246 Punten)
Single Tip:28/01/1978 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 3

Tracks

1977
7" Single Polder POLN 18 703 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jodelahiti, jodelahita
2.'t Weukertje geut
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06De daverende dertien Carnaval [1978]CNR
538.113
Compilatie
LP
1977
Jodelahiti, jodelahitaPolder
POLN 18 703
Single
7" Single
1977
3:06Elf + 3 Daverende Carnaval hits '78Discofoon
1478.795
Compilatie
LP
1978

Corrie van Gorp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me soezafoon24/01/1976144
Zo slank zijn als je dochter22/01/197756
Jodelahiti, jodelahita04/02/1978163
Een Hollandse boerenmeid13/01/1979336
Volgende patiënt24/02/1979362
Ik ben Alie van de wegenwacht02/02/1980115
Ik ben tamboer07/02/1981136
Kokosnoten-Coco / Oh Karel11/12/1982327
Hallo, hallo23/02/1985452
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Corrie van Gorp18/11/1978332
Feest met meneer en mevrouw de Bok (Meneer en mevrouw de Bok)07/02/1981117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/06/2006 18:04
Snormobiel Beusichem
****
▒ Alwéér een grote carnavalshit voor: "Mevrouw de Bok", oftewel: "Corrie van Gorp", ditmaal uit januari / februari 1978 !!! Achter deze leuke plaat zit natuurlijk ook weer: "André van Duin" !!!

Zij was een dochter van: "Piet van Gorp", die deel uitmaakte van het accordeon-trio: "The Three Jacksons" !!! Ze werd landelijk bekend begin jaren '70 toen zij samen met: "Willem Nijholt", optrad in twee theatershows van de legandarische: "Wim Sonneveld" !!!

In 1975 speelde zij één van de hoofdrollen in de musical: "Een kannibaal als jij en ik", van: "Freek de Jonge", en de helaas veel te vroege overleden, "Bram Vermeulen" !!! In 1975 was zij ook voor het eerst te zien in een revue van "André van Duin" !!! Samen met de onlangs overleden, "Frans van Dusschoten", vormden zij jarenlang naast "André" een zeer populair revue-gezelschap !!! Ze woont en geniet nu lekker op het warme Curacao en van haar "pensioen" ☺!!!

@17-02-2017: (NL Top 40: 5 wk / # 14) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 17/02/2017 13:45

Topbart
****
leuk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?