Corrie van Gorp - Hallo, hallo

Cover Corrie van Gorp - Hallo, hallo
7" Single
CNR 142 146 (nl)

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:André van Duin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/02/1985 (Positie 45)
Laatste week notering:02/03/1985 (Positie 50)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:18854 (107 Punten)
Single Tip:02/02/1985 / Piek: 0 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 45 / Weken: 2

Tracks

1985
7" Single CNR 142 146 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hallo, hallo
  
2.Meneer en mevrouw de Bok - Medley
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Hallo, halloCNR
142 146
Single
7" Single
1985
3:35Top 100 Hollands Glorie - FeesthitsTabtoo
22 229532
Compilatie
CD
16/10/2009
3:34De grootste carnaval hitsARS
5332446
Compilatie
CD
28/01/2011

Corrie van Gorp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me soezafoon24/01/1976144
Zo slank zijn als je dochter22/01/197756
Jodelahiti, jodelahita04/02/1978163
Een Hollandse boerenmeid13/01/1979336
Volgende patiënt24/02/1979362
Ik ben Alie van de wegenwacht02/02/1980115
Ik ben tamboer07/02/1981136
Kokosnoten-Coco / Oh Karel11/12/1982327
Hallo, hallo23/02/1985452
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Corrie van Gorp18/11/1978332
Feest met meneer en mevrouw de Bok (Meneer en mevrouw de Bok)07/02/1981117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
De originele versie.De beste.

Jeroen68
****
Leuke carnavalsplaat.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Grappige carnavalsplaat uit januari 1985 van: "André van Duin", door de nu inmiddels 74 jarige Rotterdamse actrice en zangeres: "Cornelia Elizabeth (Corrie) van Gorp" !!! Haalde echter niet de Nederlandse hitlijsten !!! Toch 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?