Conny (Breukhoven) - Just Conny

Cover Conny (Breukhoven) - Just Conny
Cover

Album

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/2010 (Positie 34)
Laatste week notering:22/01/2011 (Positie 92)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7604 (332 Punten)
Combialbum:20/11/2010 / Piek: 40 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 9

Vanessa [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In The Heat Of The Night25/04/1981356
Sunset Girl22/08/1981401
Upside Down (Dizzy Does It Make Me)30/01/1982214
Dynamite26/06/198258
Cheerio27/11/1982137
Hocus Pocus04/06/1983296
La Di Da29/10/1983166
Obsession21/01/198486
Don't Pull The Trigger On Me09/06/1984215
Bandolero03/08/1985443
Hava nagila30/05/1987755
Happy X-Mas (War Is Over)12/12/1992354
Candlelight (Vanessa & David McWilliams)21/01/1995344
Lidia11/11/1995393
Now You Say Nothing At All (Connie Breukhoven)01/06/2002186
Upside Down (Dizzy Does It Make Me) - The Checksums Remix (Nils van Zandt feat. Vanessa)11/08/2012952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My First Album04/12/1982432
Just Conny (Conny (Breukhoven))20/11/2010349
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.75Conny (Breukhoven) - Just Conny (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Benny Rees
******
Conny ! Ik vind het erg leuk wat ze nu doet .. Er zit natuurlijk wel een verhaal achter, maar moet niet de overhand krijgen. De productie is gewoonweg uitstekend te noemen. Goed nieuw begin! Doorgaan met dit genre en past bij je stem. Eigenlijk het beste wat Conny ooit muzikaal gedaan heeft!
Veel succes met je album!
Benny Rees
.
Laatst gewijzigd: 28/01/2011 16:51

LUVSTUFF
*****
Gedurfd en gewoon heel goed. prachtig hoe zij een nieuwe goed passende muzikale jas heeft gevonden!

Patrick3
******
Prachtig album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?