Conkarah feat. Shaggy - Banana

Cover Conkarah feat. Shaggy - Banana
Digital
S-Curve / BMG Rights 4050538532647
Cover Conkarah feat. Shaggy - Banana
Digital
S-Curve / BMG Rights 4050538624298

Charts

Binnenkomst:06/06/2020 (Positie 90)
Laatste week notering:04/07/2020 (Positie 4)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:11300 (388 Punten)
Airplay:13/06/2020 / Piek: 10 / Weken: 4
Single Tip:30/05/2020 / Piek: 14 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 95 / Weken: 1
de  Piek: 92 / Weken: 1
fr  Piek: 155 / Weken: 1
nl  Piek: 3 / Weken: 5
be  Piek: 18 / Weken: 3 (V)
  Tip (W)
no  Piek: 30 / Weken: 1

Tracks

16/08/2019
Digital S-Curve / BMG Rights 4050538532647 / EAN 4050538532647
Toon detailsAlles beluisteren
1.Banana
  3:04
   
15/05/2020
Digital S-Curve / BMG Rights 4050538624298 / EAN 4050538624298
Toon detailsAlles beluisteren
1.Banana (DJ FLe-Minisiren Remix)
3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04BananaS-Curve / BMG Rights
4050538532647
Single
Digital
16/08/2019
DJ FLe-Minisiren Remix3:30BananaS-Curve / BMG Rights
4050538624298
Single
Digital
15/05/2020

Shaggy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oh Carolina13/03/1993613
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Boombastic30/09/1995412
Why You Treat Me So Bad (Shaggy feat. Grand Puba)10/02/1996473
That Girl (Maxi Priest feat. Shaggy)03/08/1996354
Dance & Shout17/06/2000855
It Wasn't Me (Shaggy feat. RikRok)17/02/2001123
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
Luv Me, Luv Me06/10/20012410
Hope09/02/2002716
Me Julie (Ali G and Shaggy)20/04/2002615
Hey Sexy Lady (Shaggy feat. Brian & Tony Gold)02/11/2002421
Strength Of A Woman15/03/2003675
Wild 2nite (Shaggy feat. Olivia)24/09/2005592
Feel The Rush (Mascots Song) (Shaggy feat. Trix & Flix)21/06/2008593
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
I Need Your Love (Shaggy feat. Mohombi, Faydee, Costi)15/08/20151024
Banana (Conkarah feat. Shaggy)06/06/202035
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boombastic21/10/1995307
Hot Shot24/02/2001363
Lucky Day16/11/20024618
44/876 (Sting & Shaggy)28/04/2018164
 

Conkarah   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Banana (Conkarah feat. Shaggy)06/06/202035
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8Conkarah feat. Shaggy - Banana (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

SportyJohn
**
De zomerhit van Corona zomer 2020 ❗

Bearcat
****
Ach op zich wel grappig
Waarschijnlijk de zomerhit van 2020

Mark1984
******
Aparte vrolijke zomerse track,Edit de volle bak!!!!
Laatst gewijzigd: 03/07/2020 10:39
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?