Colinda - Voor jou zijn al m'n tranen op

Cover Colinda - Voor jou zijn al m'n tranen op
7" Single
Lebel 1006 (nl)

Nummer

Jaar:1986
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1986
7" Single Lebel 1006 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voor jou zijn al m'n tranen op
2.Ik ben verliefd op (Erik de Zwart)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Voor jou zijn al m'n tranen opLebel
1006
Single
7" Single
1986

Colinda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom dans met mij Colinda02/05/19874911
Let Me In15/08/19872413
Mario05/12/1987508
Ik wil wel meer van jou11/06/19884012
Ik blijf nog even vrijgezel07/01/19893311
Naar de disco30/11/1991705
Breng me nog eenmaal naar huis30/03/2013961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?