Colinda - Oh, oh, Johnny

Nummer

Jaar:1989
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Ik heb sjansLebel
1040
Single
7" Single
1989

Colinda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom dans met mij Colinda02/05/19874911
Let Me In15/08/19872413
Mario05/12/1987508
Ik wil wel meer van jou11/06/19884012
Ik blijf nog even vrijgezel07/01/19893311
Naar de disco30/11/1991705
Breng me nog eenmaal naar huis30/03/2013961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?