Colinda - Naar de disco

Cover Colinda - Naar de disco
Cover

Nummer

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/1991 (Positie 99)
Laatste week notering:04/01/1992 (Positie 93)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:20016 (77 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 70 / Weken: 5

Tracks

1990
7" Single Top TS 14 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Naar de disco
2.Zoek niet te vroeg verkering
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Naar de discoTop
TS 14
Single
7" Single
1990

Colinda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom dans met mij Colinda02/05/19874911
Let Me In15/08/19872413
Mario05/12/1987508
Ik wil wel meer van jou11/06/19884012
Ik blijf nog even vrijgezel07/01/19893311
Naar de disco30/11/1991705
Breng me nog eenmaal naar huis30/03/2013961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?