Colinda - Mario

Cover Colinda - Mario
7" Single
Lebel 1026 (nl)

Nummer

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/12/1987 (Positie 99)
Laatste week notering:30/01/1988 (Positie 74)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:13289 (295 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 50 / Weken: 8

Tracks

1987
7" Single Lebel 1026 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mario
2.Oh wat ben ik blij
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
MarioLebel
1026
Single
7" Single
1987

Colinda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom dans met mij Colinda02/05/19874911
Let Me In15/08/19872413
Mario05/12/1987508
Ik wil wel meer van jou11/06/19884012
Ik blijf nog even vrijgezel07/01/19893311
Naar de disco30/11/1991705
Breng me nog eenmaal naar huis30/03/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

GIOZAAN
*****
colinda is altijd leuk

Topbart
***
bedroevend.................

Snormobiel Beusichem
**
▒ Piratenklassieker uit november 1987 van de Nederlandse zangeres: "Colinda" !!! Het overdreven geroep naar "Mario", werkt bij mij toch net iets tegen in de waardering !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 10) ☺!!!

Jeroen68
*
Dramatische song, en dat terwijl eerdere songs best leuk waren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?