Colinda - Let Me In

Cover Colinda - Let Me In
7" Single
Lebel 1022 (nl)

Nummer

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/08/1987 (Positie 72)
Laatste week notering:07/11/1987 (Positie 86)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:6090 (678 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 24 / Weken: 13

Tracks

1987
7" Single Lebel 1022 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let Me In
2.Ik kan jou maar niet vergeten
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Let Me InLebel
1022
Single
7" Single
1987

Colinda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom dans met mij Colinda02/05/19874911
Let Me In15/08/19872413
Mario05/12/1987508
Ik wil wel meer van jou11/06/19884012
Ik blijf nog even vrijgezel07/01/19893311
Naar de disco30/11/1991705
Breng me nog eenmaal naar huis30/03/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/01/2006 22:53
Snormobiel Beusichem
**
Swache Platte von Colinda (NL) aus September 1987 !!! Nur 4 Wochen (Platz # 33) in die Holländische Top 40 !!! Nichts bisonderes !!!

Topbart
*
zoiets zou tegenwoordig de Top 40 niet eens meer halen, zo slecht!!!!!!

tigerlover
*
bagger

Jeroen68
***
De charme raakt er een beetje af, maar nog net een 3.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?