Colinda - Kom dans met mij Colinda

Cover Colinda - Kom dans met mij Colinda
7" Single
Lebel/1019

Charts

Binnenkomst:02/05/1987 (Positie 70)
Laatste week notering:11/07/1987 (Positie 91)
Piekpositie:49 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:10819 (398 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 49 / Weken: 11

Tracks

1987
7" Single Lebel 1019
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kom dans met mij Colinda
2:36
2.Wachten op jou
3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36Kom dans met mij ColindaLebel
1019
Single
7" Single
1987

Colinda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom dans met mij Colinda02/05/19874911
Let Me In15/08/19872413
Mario05/12/1987508
Ik wil wel meer van jou11/06/19884012
Ik blijf nog even vrijgezel07/01/19893311
Naar de disco30/11/1991705
Breng me nog eenmaal naar huis30/03/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.83 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
**
weniger........

Bearcat
***
leuke cover uit de 80's van Lucille Star

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke Nederlandstalige cover en meezinger uit de lente van 1987 door de Brabantse zangeres "Colinda" !!! Bevalt me ook na 25 jaar nog altijd prima !!! (NL Tip 30: 9 wk / # 3) ☺!!!

Patrick7781
**
Minder.

Jeroen68
****
Supertruttig op een sympathieke manier. Leuk.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?