Colinda - Ik blijf nog even vrijgezel

Cover Colinda - Ik blijf nog even vrijgezel
7" Single
Lebel 1035 (nl)

Nummer

Jaar:1988
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/01/1989 (Positie 96)
Laatste week notering:18/03/1989 (Positie 77)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:8813 (499 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 11

Tracks

1989
7" Single Lebel 1035 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik blijf nog even vrijgezel
2.Met jou verdween het geluk
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Ik blijf nog even vrijgezelLebel
1035
Single
7" Single
1989

Colinda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom dans met mij Colinda02/05/19874911
Let Me In15/08/19872413
Mario05/12/1987508
Ik wil wel meer van jou11/06/19884012
Ik blijf nog even vrijgezel07/01/19893311
Naar de disco30/11/1991705
Breng me nog eenmaal naar huis30/03/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*
slecht

Snormobiel Beusichem
**
▒ Zwakke Nederlandse "Helen Shapiro" cover (1961) door de Brabantse zangeres "Colinda" uit eind 1988 !!! De muziek redt de tweede ster !!! In 1993 nam "Colinda" de plaats in van "Marianne Weber" en ging verder als de vrouwelijke helft van "Het Holland Duo" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?