Coldplay - Orphans

Cover Coldplay - Orphans
Digital
Parlophone 190295309220

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 84)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 58)
Piekpositie:58 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:20692 (71 Punten)
Airplay:02/11/2019 / Piek: 4 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 3
de  Piek: 94 / Weken: 1
fr  Piek: 175 / Weken: 1
nl  Piek: 58 / Weken: 3
be  Piek: 15 / Weken: 3 (V)
  Piek: 27 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 37 / Weken: 2
no  Piek: 33 / Weken: 1
it  Piek: 55 / Weken: 2
es  Piek: 88 / Weken: 1

Tracks

25/10/2019
Digital Parlophone - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Orphans
  3:18
2.Arabesque
  5:40
   
15/11/2019
Digital Parlophone 190295309220 (Warner) / EAN 0190295309220
Toon detailsAlles beluisteren
1.Orphans (Muzi Remix)
3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18ArabesqueParlophone
9029535518
Single
7" Single
25/10/2019
3:18OrphansParlophone
-
Single
Digital
25/10/2019
Muzi Remix3:41OrphansParlophone
190295309220
Single
Digital
15/11/2019

Coldplay   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yellow19/08/2000827
Trouble28/10/2000676
Don't Panic31/03/2001835
Shiver11/08/20011001
In My Place10/08/20025612
The Scientist16/11/2002204
Clocks08/03/2003225
God Put A Smile Upon Your Face19/07/20036513
Speed Of Sound28/05/2005621
Fix You10/09/2005549
Talk10/12/2005128
The Hardest Part13/05/2006397
Violet Hill17/05/20081314
Viva la vida19/07/2008447
Lost! (Coldplay feat. Jay-Z)22/11/2008398
Life In Technicolor II07/02/20093011
Christmas Lights04/12/2010224
Every Teardrop Is A Waterfall11/06/2011116
Paradise17/09/2011229
Princess Of China (Coldplay & Rihanna)11/02/20124810
Atlas14/09/2013312
Magic08/03/2014253
Midnight26/04/201484
A Sky Full Of Stars10/05/2014254
Ink10/01/2015684
Adventure Of A Lifetime14/11/20151129
Everglow05/12/20152518
Hymn For The Weekend19/12/20151652
A Head Full Of Dreams19/12/2015601
Birds19/12/2015831
Fun (Coldplay feat. Tove Lo)19/12/2015861
Up&Up02/07/2016652
Something Just Like This (The Chainsmokers & Coldplay)04/03/2017644
Orphans02/11/2019583
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parachutes26/08/20002974
A Rush Of Blood To The Head31/08/20023102
X&Y11/06/2005157
Viva la vida Or Death And All His Friends21/06/2008170
Mylo Xyloto29/10/2011127
Live 201224/05/2014754
Ghost Stories24/05/2014275
Ghost Stories - Live 201429/11/20141518
A Head Full Of Dreams12/12/20151123
Live In Buenos Aires15/12/2018210
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live 2003 [DVD]15/11/2003161
Live 2012 [DVD]24/11/2012117
Ghost Stories - Live 2014 [DVD]29/11/201441
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Coldplay laat weer van zich horen en dat levert in het geval van deze Orphans bijzonder geslaagde muziek op.

Mark1984
****
Klinkt opzicht niet verkeerd!

LIFTER500
****
Good solid track but not their strongest return single.

Patrick3
******
Pracht van een schijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?