Claw Boys Claw - Rosie

Cover Claw Boys Claw - Rosie
CD-Single
EMI 872009-2

Charts

Binnenkomst:12/12/1992 (Positie 95)
Laatste week notering:13/02/1993 (Positie 41)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:8747 (503 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 9

Tracks

08/1992
CD-Single EMI 872009-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rosie
  4:15
2.Rosie (Lambless)
4:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15RosieEMI
872009-2
Single
CD-Single
08/1992
Lambless4:04RosieEMI
872009-2
Single
CD-Single
08/1992
4:26De Afrekening 4Columbia
COL 473654-2
Compilatie
CD
1993
4:15De Pré Historie 1993EVA
74321 85647 2
Compilatie
CD
04/06/2001
4:15Liefste MamaEMI
2120402
Compilatie
CD
25/04/2008
»» alles tonen

Claw Boys Claw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dracula11/03/1989854
Rosie12/12/1992229
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With Love From The Boys28/06/1986475
Crack My Nut10/10/1987421
$uga(r)02/01/19932615
Nipple03/12/19947110
Will-O-The-Wisp06/09/1997324
Pajama Day09/02/2008226
Hammer09/03/2013216
It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 103/03/2018223
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/07/2006 16:03
Snormobiel Beusichem
***
▓ Trage en slome plaat van "Claw Boys Claw" uit december 1992 !!! Kan er nog net 3 sterren voor geven !!! (NL Top 40: 6 wk / # 20) !!!

naamloos
***
De enige hit van deze rockband rond Peter te Bos. Bijzonder is dat de zanger bij het spreken stotterde, maar zingen ging hem prima af.

Topbart
****
ik vond dit wel een prima rocknummer van de Nederlandse band Claw Boys Claw
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?