Claw Boys Claw - Kite

Cover Claw Boys Claw - Kite
Digital
Excelsior 8714374966450 (nl)
LP
Excelsior 8714374966450 (nl)
CD
Excelsior 8714374966467 (nl)

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/10/2021 (Positie 12)
Laatste week notering:16/10/2021 (Positie 93)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12071 (97 Punten)
Vinyl 33:09/10/2021 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 2

Tracks

01/10/2021
Digital Excelsior 8714374966450 [nl] / EAN 8714374966450
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/10/2021
LP Excelsior 8714374966450 [nl] / EAN 8714374966450
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/10/2021
CD Excelsior 8714374966467 [nl] / EAN 8714374966467
Toon detailsAlles beluisteren
   

Claw Boys Claw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dracula11/03/1989854
Rosie12/12/1992229
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With Love From The Boys28/06/1986475
Crack My Nut10/10/1987421
$uga(r)02/01/19932615
Nipple03/12/19947110
Will-O-The-Wisp06/09/1997324
Pajama Day09/02/2008226
Hammer09/03/2013216
It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 103/03/2018223
Kite09/10/2021122
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?