Claw Boys Claw - It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 1

Cover Claw Boys Claw - It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 1
CD
Butler BUR 340036
Cover Claw Boys Claw - It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 1
LP Red Vinyl
Music On Vinyl MOVLPL 2081

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/03/2018 (Positie 22)
Laatste week notering:28/04/2018 (Positie 39)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10134 (148 Punten)
Combialbum:03/03/2018 / Piek: 24 / Weken: 2
Vinyl 33:03/03/2018 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 3

Tracks

23/02/2018
CD Butler BUR340036 / EAN 8718627226810
Toon detailsAlles beluisteren
1.Suck Up The Mountain
  4:04
2.In A While
  4:04
3.It's Not Me, The Horse Is Not Me
  2:27
4.Echo Echo
  4:00
5.Polly Maggoo
  4:30
6.Red Letter
  6:11
7.Waiting For The Sun
  3:01
8.Dakota Chill
  1:56
9.Seaweed
  4:06
10.Shakes
  2:38
11.Throw Me A Bone
  2:49
12.Née Oddity
  3:56
13.Fade
  4:13
   
23/02/2018
Red Vinyl - LP Music On Vinyl MOVLPL 2081 / EAN 8719262005921
Toon detailsAlles beluisteren
   

Claw Boys Claw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dracula11/03/1989854
Rosie12/12/1992229
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With Love From The Boys28/06/1986475
Crack My Nut10/10/1987421
$uga(r)02/01/19932615
Nipple03/12/19947110
Will-O-The-Wisp06/09/1997324
Pajama Day09/02/2008226
Hammer09/03/2013216
It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 103/03/2018223
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?