Claw Boys Claw - $uga(r)

Cover Claw Boys Claw - $uga(r)
CD
BMG / TPM 7809162 (nl)
Cover Claw Boys Claw - $uga(r)
Cover
Cover Claw Boys Claw - $uga(r)
LP White Coloured
Music On Vinyl MOVLPL 2170

Album

Jaar:1992
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/01/1993 (Positie 96)
Laatste week notering:10/04/1993 (Positie 100)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:5193 (566 Punten)
Vinyl 33:02/06/2018 / Piek: 10 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 26 / Weken: 15

Tracks

1992
CD BMG / TPM 7809162 (EMI) [nl] / EAN 0077778091622
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/05/2018
White Coloured - LP Music On Vinyl MOVLPL 2170 / EAN 0600753824634
Toon detailsAlles beluisteren
   

Claw Boys Claw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dracula11/03/1989854
Rosie12/12/1992229
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With Love From The Boys28/06/1986475
Crack My Nut10/10/1987421
$uga(r)02/01/19932615
Nipple03/12/19947110
Will-O-The-Wisp06/09/1997324
Pajama Day09/02/2008226
Hammer09/03/2013216
It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 103/03/2018223
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?