Chubby Checker - Let's Twist Again

Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
7" Single
Ariola 45 255 A (de)
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
7" Single
London 6.11798
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
7" EP
Columbia ESDF 1377 (fr)
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
7" Single
BR BR 45035
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
Cover
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
Cover
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
Cover
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
Cover
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
7" Single
Columbia 45-DB 4691 (dk)
Cover Chubby Checker - Let's Twist Again
7" Single
Columbia 45-DB 4691 (dk)

Charts

Binnenkomst:17/02/1962 (Positie 10)
Laatste week notering:14/02/1976 (Positie 19)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:541 (2016 Punten)
In de landen:
de  Piek: 12 / Weken: 23
at  Piek: 11 / Weken: 12
fr  Piek: 155 / Weken: 1
nl  Piek: 1 / Weken: 21
be  Piek: 1 / Weken: 42 (V)
  Piek: 1 / Weken: 40 (W)
se  Piek: 10 / Weken: 9
no  Piek: 2 / Weken: 35

Tracks

1961
7" EP Columbia ESDF 1377 (EMI) [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Twist Again
  2:13
2.The Continental Walk
2:20
3.Dance The Mess Around
2:20
4.Good, Good Lovin'
2:25
   
19/06/1961
7" Single Parkway 824 [us]
1961
7" Single Columbia 45-DB 4691 [dk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Twist Again
  2:16
2.Everything's Gonna Be All Right
2:12
   
19/06/1961
7" Single Ariola 45 255 A [de]
1975
7" Single London 6.11798 (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Twist Again
  2:16
2.The Twist
  2:32
   
1984
7" Single BR BR 45035
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Twist Again
  2:16
2.Hey Bobba Needle
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:13Let's Twist AgainColumbia
ESDF 1377
Single
7" EP
1961
2:16Let's Twist AgainAriola
45 255 A
Single
7" Single
19/06/1961
2:16Let's Twist AgainParkway
824
Single
7" Single
19/06/1961
The FlyColumbia
SEGK 1085
Single
7" EP
1961
The Twist [King Of The Twist]Columbia
SEGO 8155
Single
7" EP
1962
»» alles tonen

Chubby Checker   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let's Twist Again17/02/1962121
The Twist03/03/196266
Limbo Rock16/02/1963210
Loddy Lo18/01/196483
Lovely, Lovely16/01/1965311
Baby, Baby, Balla, Balla!!! (Chubby Checker with de Maskers)08/01/1966185
The Twist (Fat Boys with Chubby Checker)02/07/1988413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let's Twist Again (1981)25/04/1981311
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.89 (Reviews: 131)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
12/12/2003 22:08
valhalla
******
2nd best twist song
Laatst gewijzigd: 12/12/2003 22:09
29/08/2004 19:55
lipinska
*****
oh yeah ;-) so good song... especially for so. who likes crazy dancing and great fun ;-)
28/07/2006 16:33
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Klassieker van "Chubby Checker" uit 1961 !!! En wat voor één !!! De plaat is al meer dan 45 jaar oud en wordt nog steeds bij bruiloften en partijen gedraaid in Nederland !!! Daarom ook 5 sterren van mij !!!
18/10/2006 21:40
iifar
****
4+

DeejayDave
******
Fantastische rock 'n roll-klassieker van Chubby Checker. "Let's twist again!"

zadranin
******
Around and round, and up and down we go again....such a cool song ;)

alleyt1989
**
hate this a lot

Topbart
******
heerlijk rock 'n roll-nummer van de man die de Twist wereldberoemd maakte!!

musikmannen
******
60s classic

Patrick7781
***
wat minder

BeansterBarnes
***
Peaked at #7 in Australia, 1961.

MUSICBOJ
******
Eén van de klassiekers der klassiekers!! En volledig terecht, ook!! ☺

Patrick3
******
In 2013 terug met een Vlaamse versie door Wim Leys.

gherkin
*****
Een plezante oldie.

BingTheKing
*****
uitstekende opvolger van zijn wereldhit The Twist, een 5

hugo1960
****
Plaatje dat ik ken uit 1976, dat toen stormachtig de hitparade binnen kwam. Hoorde dat het nummer stamt uit begin jaren zestig en toen al een monsterhit was geweest. Heeft de tand des tijds goed doorstaan.
In de jaren zeventig gebeurde het vaker dat oude hits weer opnieuw werden uitgebracht. Vaak met succes.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?