Chris Thompson feat. Brian May - Eight Letters Three Words One Meaning

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Chris Thompson
Gray
Producer:Chris Thompson
Stuart Taylor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Bye Bye LoveUltraphon
6.14489 TS
Single
7" Single
1984
3:54Radio VoicesUltraphon
6.25922
Album
LP
1985

Brian May   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Driven By You25/01/19921011
Too Much Love Will Kill You29/08/1992117
Back To The Light21/11/1992208
On My Way Up30/05/1998792
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To The Light10/10/19921112
Live At The Brixton Academy19/02/1994356
Another World13/06/1998474
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Candlelight Concerts - Live At Montreux 2013 [DVD] (Brian May & Kerry Ellis)05/04/2014125
 

Chris Thompson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?