Chris Cornell - Higher Truth

Cover Chris Cornell - Higher Truth
CD
UMe 06025 4752404

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/09/2015 (Positie 27)
Laatste week notering:26/09/2015 (Positie 27)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12192 (74 Punten)
Combialbum:26/09/2015 / Piek: 37 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 1
de  Piek: 77 / Weken: 1
nl  Piek: 27 / Weken: 1
be  Piek: 80 / Weken: 2 (V)
  Piek: 49 / Weken: 5 (W)
it  Piek: 62 / Weken: 2
au  Piek: 21 / Weken: 2
nz  Piek: 13 / Weken: 6

Tracks

18/09/2015
CD UMe 06025 4752404 (UMG) / EAN 0602547524041
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nearly Forgot My Broken Heart
  3:54
2.Dead Wishes
  4:55
3.Worried Moon
  4:32
4.Before We Disappear
  3:51
5.Through The Window
  4:41
6.Josephine
  3:38
7.Murderer Of Blue Skies
  3:42
8.Higher Truth
  5:06
9.Let Your Eyes Wander
  3:42
10.Only These Words
  3:29
11.Circling
  3:28
12.Our Time In The Universe
  4:19
   
18/09/2015
Limited Deluxe Edition Digipack - CD UMe 06025 4752405 (UMG) / EAN 0602547524058
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nearly Forgot My Broken Heart
  3:54
2.Dead Wishes
  4:55
3.Worried Moon
  4:32
4.Before We Disappear
  3:51
5.Through The Window
  4:41
6.Josephine
  3:38
7.Murderer Of Blue Skies
  3:42
8.Higher Truth
  5:06
9.Let Your Eyes Wander
  3:42
10.Only These Words
  3:29
11.Circling
  3:28
12.Our Time In The Universe
  4:21
Bonus Tracks
13.Bend In The Road
  3:37
14.Wrong Side
  5:13
15.Misery Chain
  4:42
16.Our Time In The Universe (Remix)
  3:58
   
18/09/2015
LP UMe 0602547524065 (UMG) / EAN 0602547524065
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Nearly Forgot My Broken Heart
  3:54
2.Dead Wishes
  4:55
3.Worried Moon
  4:32
4.Before We Disappear
  3:51
5.Through The Window
  4:41
6.Josephine
  3:38
7.Murderer Of Blue Skies
  3:42
8.Higher Truth
  5:06
LP 2:
1.Let Your Eyes Wander
  3:42
2.Only These Words
  3:29
3.Circling
  3:28
4.Our Time In The Universe
  4:21
Bonus Tracks
5.Bend In The Road
  3:37
6.Wrong Side
  5:13
7.Our Time In The Universe (Remix)
3:58
8.Misery Chain
  4:42
   

Chris Cornell   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Part Of Me28/03/2009773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Euphoria Morning09/10/1999891
Carry On02/06/2007334
Scream14/03/2009611
Higher Truth26/09/2015271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?