Chef'Special - You And I

Cover Chef'Special - You And I
Digital
Kaiser 196589452382 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:15/10/2022 / Piek: 36 / Weken: 7

Tracks

23/09/2022
Digital Kaiser 196589452382 [nl] / EAN 0196589452382
Toon detailsAlles beluisteren
1.You And I
2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59You And IKaiser
196589452382
Single
Digital
23/09/2022

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
Afraid Of The Dark03/04/20211244
Miracles14/10/2023647
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112533
Passing Through15/02/2014163
Amigo11/03/20172146
Unfold14/03/2020123
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?