Chef'Special - Trouble

Cover Chef'Special - Trouble
Digital
Caroline / Kaiser 19UM1IM11521 (nl)

Charts

Airplay:11/01/2020 / Piek: 10 / Weken: 6
Single Tip:11/01/2020 / Piek: 7 / Weken: 6

Tracks

03/01/2020
Digital Caroline / Kaiser 19UM1IM11521 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Trouble
3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15TroubleCaroline / Kaiser
19UM1IM11521
Single
Digital
03/01/2020
3:15Hitzone 92Universal
538 994-2
Compilatie
CD
07/02/2020

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172109
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?