Chef'Special - Scribblin

Cover Chef'Special - Scribblin
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Chef'Special
Producer:Jasper Zuidervaart
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

05/03/2012
Promo - CD-Single Kaiser / Rough Trade -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Scribblin
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56One For The Mrs.Kaiser / Rough Trade
CS002
Album
CD
18/03/2011
3:36Scribblin [Promo]Kaiser / Rough Trade
-
Single
CD-Single
05/03/2012
3:56One For The Mrs.Kaiser / Caroline
Album
LP
01/07/2016

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
Afraid Of The Dark03/04/20211811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172127
Unfold14/03/2020122
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?