Chef'Special - On Shoulders

Cover Chef'Special - On Shoulders
Digital
Kaiser 1130878447 (nl)

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Chef'Special
Producer:The Lion's Share
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:01/11/2014 / Piek: 14 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

28/08/2014
Digital Kaiser 1130878447 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.On Shoulders
  3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Passing ThroughCaroline
3771028
Album
CD
07/02/2014
3:15On ShouldersKaiser
1130878447
Single
Digital
28/08/2014
3:15Passing Through [Deluxe]Caroline / Kaiser
4707993
Album
CD
12/12/2014

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/2020494
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172114
Unfold14/03/202013
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
****
zeker geen slecht nummer van Chef'Special, maar ook niet heel bijzonder. Wel goed genoeg.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aangename track uit ½ februari 2014 van de Haarlemse formatie: "Chef'Special", te vinden op hun succesvolle studioalbum: "Passing Through" !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

gherkin
****
Zeker een aardig plaatje van deze Chef'Special.

DeejayDave
****
Vrolijk plaatje die het na de grote doorbraak In Your Arms ook best wel eens goed kan doen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?