Chef'Special - My Night Off

Cover Chef'Special - My Night Off
Digital
Kaiser 562200664 (nl)

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Chef'Special
Producer:Jasper Zuidervaart
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

16/01/2012
Digital Kaiser 562200664 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Night Off (Single Mix)
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35One For The Mrs.Kaiser / Rough Trade
CS002
Album
CD
18/03/2011
Single Mix3:33My Night OffKaiser
562200664
Single
Digital
16/01/2012
3:35One For The Mrs.Kaiser / Caroline
Album
LP
01/07/2016

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172118
Unfold14/03/2020118
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?