Chef'Special - Into The Future

Cover Chef'Special - Into The Future
Digital
Caroline / Kaiser 00602577238345

Charts

Airplay:17/11/2018 / Piek: 20 / Weken: 14
Single Tip:01/12/2018 / Piek: 11 / Weken: 8

Tracks

02/11/2018
Digital Caroline / Kaiser 00602577238345 (UMG) / EAN 0602577238345
Toon detailsAlles beluisteren
1.Into The Future
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38AmigoCaroline / Kaiser
5731543
Album
CD
03/03/2017
3:38Into The FutureCaroline / Kaiser
00602577238345
Single
Digital
02/11/2018
3:39Hitzone 88USM
538 624-1
Compilatie
CD
01/03/2019

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172118
Unfold14/03/2020117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Chef'Special - Into The Future (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Alweer een fijn plaatje van Chef'Special.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Grootse plaat uit eind februari 2017 door: "Chef'Special", een Nederlandse band uit Haarlem !!! Toppie ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?