Chef'Special - Intellectuals

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Chef'Special
Producer:The Lion's Share
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21Passing ThroughCaroline
3771028
Album
CD
07/02/2014
4:21Passing Through [Deluxe]Caroline / Kaiser
4707993
Album
CD
12/12/2014
The Prime Remix4:07Still Don't KnowKaiser
1130876294
Single
Digital
06/02/2015

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172118
Unfold14/03/2020118
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?