Chef'Special - Hungry [EP]

Cover Chef'Special - Hungry [EP]
Digital
Kaiser 562200466 (nl)

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

27/11/2009
Digital Kaiser 562200466 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Colors
  3:46
2.Streetlight (EP version)
3:49
3.Slowdown (EP version)
  4:16
4.Deadline
3:28
   

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172118
Unfold14/03/2020117
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?