Chef'Special - Day Is Done

Cover Chef'Special - Day Is Done
Digital
Kaiser 1130881221 (nl)

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Chef'Special
Producer:The Lion's Share
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

12/04/2014
Digital Kaiser 1130881221 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Day Is Done
  3:10
2.Day Is Done (Jorgalad Remix)
4:53
3.Day Is Done (San Holo Remix)
4:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Passing ThroughCaroline
3771028
Album
CD
07/02/2014
3:10Day Is DoneKaiser
1130881221
Single
Digital
12/04/2014
Jorgalad Remix4:53Day Is DoneKaiser
1130881221
Single
Digital
12/04/2014
San Holo Remix4:21Day Is DoneKaiser
1130881221
Single
Digital
12/04/2014
3:10Passing Through [Deluxe]Caroline / Kaiser
4707993
Album
CD
12/12/2014

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/2020494
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172114
Unfold14/03/202013
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
****
goede nieuwe single van Chef'Special! ik vind hem stiekem nog leuker dan zijn voorganger. Ruim 4 sterren

gherkin
******
Wat een lekker nummer is dit geworden. Top.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een net, maar géén al te bijzonder plaatje uit begin februari 2014 van de Haarlemse formatie: "Chef'Special", eveneens afkomstig van hun laatste studioalbum: "Passing Through" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?